Rygter om den kommende iPhone X Plus

Det er under et år siden Apple lancerede iPhone X, men allerede nu er der begyndt at komme rygter omkring den næste iPhone.

Der er endnu ikke kommet nogen officiel udmelding fra Apple omkring den næste version af iPhone, men den menes at være en opgradering til iPhone X, og kaldes derfor for iPhone X Plus. Andre har dog ment at det var en større opgradering, og at navnet snarere skulle være iPhone 11.

Det ventes at efterfølgeren til iPhone X vil blive annonceret i september 2018, cirka et år efter iPhone X blev annonceret. Det er nemlig kutyme hos Apple at gøre dette.

Lige nu går rygterne at der vil blive annonceret tre forskellige modeller. Den ene model vil have en OLED skærm på 6,5″ og 480-500 PPI. Den anden model vil også have en OLED skærm på 5,8″ og 458 PPI. Den sidste model vil have en LCD skærm på 6,1″, 320-330 PPI og vil være en billigere model.

De to modeller med OLED skærme vil have en bagside lavet af glas, ligesom iPhone X og vil derfor understøtte trådløs opladning. Dette gælder ikke for LCD modellen, som vil have en metal bagside og derfor ikke vil understøtte trådløs opladning.

Skriv et svar